PROBAU

Was möchten Sie tun?

Részvételi feltételek
a „PROBAU-trikóakció 2020” nyereményjátékhoz
1. A nyereményjátékot az adatvédelmi törvény értelmében a BAUHAUS AG, Gutenbergstrasse 21, 68167 Mannheim rendezi meg, és ő a felelős érte
2. Nyereményre kizárólag amatőr futballklubok U7, U9 és U11 korosztályos csapatai jogosultak. Az összes teljesen és helyesen kitöltött és beküldött pályázat közül sorsolással választjuk ki a nyerteseket. Kiskorúak és BAUHAUS-munkatársak nem vehetnek részt az akcióban. A részvétel nem függ termék megvásárlásától, szolgáltatás megrendelésétől vagy reklámok fogadásába való beleegyezéstől. A nyereményjátékban nem lehet többszörösen részt venni. A megadott részvételi időszakban minden résztvevő csak egyszer vehet részt.
3. Küldje be a teljesen kitöltött nyereményjáték-kártyát a fenti címre vagy adja le a BAUHAUS szakáruház építőanyag osztályán. A beküldési határidő 2020. 08. 31. (a postai bélyegző számít). A részvétel online is lehetséges a www.probau.eu címen.
4. Az összes teljesen és helyesen kitöltött és beküldött pályázat közül sorsolással választjuk ki a nyerteseket, akiket e-mailen értesítünk. Amennyiben egy nyertes nem jelentkezik az értesítés kiküldésétől számított négy héten belül vagy nem jogosult a részvételre, illetve a nyeremény kézbesítése különösképpen a kézbesítés elutasítása miatt meghiúsul, akkor a nyeremény igénye elévül és egy új nyertes kerül kisorsolásra. Nem lehet a nyeremény készpénzes kifizetését kérni vagy a nyereményt másra átruházni. A nyereményt a nyertesnek a szakáruházban adják át. A német jog érvényes. A jogi út kizárt.
5. A résztvevők személyes adatai kizárólag a nyereményjáték-szerződés végrehajtásához kerülnek használatra, ez azt jelenti, hogy a nyertes megállapítására és a nyeremény kézbesítéséhez az EU-n belül (jogalap: Általános Adatvédelmi Rendelet 6. cikk, 1. bekezdés, b) pontja) és a lebonyolítás utáni 3 hónap múlva törlésre kerülnek. Az adatok ezen túlmenő felhasználása reklámcélokra csak akkor történik meg, ha a résztvevő hozzájárult ehhez. A részvételi lapokon szereplő személyes adatok csak a nyereményjátékban való részvételhez és annak lebonyolításához szükségesek, és csak olyan cégeknek kerülnek átadásra, melyek a szerencsejáték lebonyolításával ill. a nyeremények kiadásával vannak megbízva. Kapcsolat az adatvédelmi megbízottal: datenschutzbeauftragter@bauhaus.info vagy +49 621 3905 9801.
A következő jogok állnak az ön rendelkezésére a tárolt személyes adatait illetően a felelőssel szemben:

  • felvilágosítás,
  • helyreigazítás,
  • törlés vagy a feldolgozás korlátozása,
  • kifogás a feldolgozás ellen,
  • adatátruházhatóság,

Továbbá fennáll a panasztétel joga a felügyeleti szerveknél. További az adatvédelemmel, adatvédelmi megbízottal és az ön jogaival kapcsolatos információkhoz a www.bauhaus.info/datenschutz oldalon vagy a +49 800 / 3905-000 telefonszámon juthat.

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat