PROBAU

Was möchten Sie tun?

Pogoji za sodelovanje
za nagradno igro »Akcije trikojev družbe PROBAU 2021«
1. Organizator nagradne igre in odgovorni v smislu varstva podatkov je družba BAUHAUS AG, Gutenbergstrasse 21, 68167 Mannheim, Nemčija
2. Upravičeni do zmage sta izključno mladinski moštvi E-F ali G amaterskih nogometnih klubov. Med vsemi popolnoma in pravilno izpolnjenimi prijavami bodo zmagovalci poizvedeni z žrebom. Mladoletne osebe in sodelavci družbe BAUHAUS nimajo pravice do udeležbe. Udeležba na nagradni igri ni odvisna od nakupa izdelka, naročila storitve ali danega soglasja za sprejem reklam. Možnost večkratne udeležbe na nagradni igri je izključena. Vsak udeleženec sme znotraj navedenega roka za udeležbo sodelovati samo enkrat.
3. Pošljite popolnoma izpolnjeno kartico nagradne igre preko pošte na zgoraj omenjeni naslov ali jo oddajte na oddelku gradbenega materiala svojega strokovnega centra BAUHAUS. Zaključek sodelovanja je 30 05. 2021 (odločilen je poštni žig). Sodelovanje je možno tudi preko spleta pod internetnim naslovom: www.probau.eu.
4. Med vsemi popolnoma in pravilno izpolnjenimi prijavami bodo zmagovalci poizvedeni z žrebom in obveščeni preko elektronske pošte]. Če se dobitnik nagrade ne javi v roku štirih tednov po datumu odpošiljanja obvestila o dobitku, ali če ni upravičen do sodelovanja, ali če dostava dobitka ne bo uspela zlasti zaradi zavračanja sprejema, zapade pravica do dobitka in izžrebali bomo novega dobitnika. Izplačilo dobitka v gotovini in prenos pravice do dobitka nista možna. Dobitek bo predan dobitniku v svojem strokovnem centru naše družbe. Velja nemško pravo. Pravna pot je izključena.
5. Podatki, ki se nanašajo na udeleženca, bodo uporabljeni izključno za izvedbo pogodbe te nagradne igre, to je za izžrebanje dobitnika in dostavo dobitkov znotraj Evropske unije (pravna podlaga: 1. odstavek 6. člen točka b Splošne uredbe o varstvu podatkov) in bodo nato izbrisani po poteku treh mesecev. Uporaba podatkov, ki prisega zgoraj omenjeno za reklamne namene, se bo izvedla samo pod pogojem, da se udeleženec s tem strinja. Podatki na kartici soudeležbe, ki se nanašajo na udeleženca, so potrebni za sodelovanje in izvedbo nagradne igre in bodo predane samo tistim podjetjem, ki smo jim izdali nalog za izvedbo te igre na srečo oz. z odpošiljanjem dobitkov. Kontaktni podatki nadzornika za varstvo podatkov: datenschutzbeauftragter@bauhaus.info ali 0621 3905 9801.
Pripadajo vam nasproti odgovorne osebe naslednje pravice glede svojih shranjenih podatkov, ki se nanašajo na osebo:

  • informacije,
  • popravek,
  • izbris ali omejitev obdelave,
  • ugovor glede obdelave podatkov,
  • prenosljivost podatkov.

Poleg tega imate tudi pravice se pritožiti pri nadzornih uradih. Druge informacije o zaščiti podatkov, nadzorniku za varstvo podatkov in svojih pravicah, ki zadeva tiče, najdete na spletu pod internetnim naslovom: www.bauhaus.info/datenschutz ali pod telefonsko številko 0800/3905-000.

Impresum | Izjava o varstvu podatkov