Pogoji udeležbe

Uvodno besedilo
ATS Werbeagentur (agentura za reklame in pospeševanje prodaje) ATS GmbH,
Wertherstr. 20,
33615 Bielefeld, Nemčija) organizira na spletnih straneh www.probau.eu v času med 4.7.2016 in 31.10.2016 spletno nagradno igro. Sodelovanje pri tej akciji in izvedba je zasnovano na spodaj navedenih pogojev. Z udeležbo pri tej akciji potrjuje udeleženec, da se strinjate s temi pogoji udeležbe.

Udeležba
Za vključitev pri nagradni igri mora udeleženec uspešno končati igro
Skoči in teci (Jump ‚n’ run), ki je povezana z nagradno igro, kar pomeni, da mora v roku 90 sekund zbrati najmanj 20 izdelkov znamke PROBAU, in nato izpolniti prijavnico s svojimi resničnimi podatki (ime, telefon, naslov e-pošte). Nagradna igra je brezplačna in ni vezana z nakupom izdelka

Nagrada
Med vsemi udeleženci bomo vsak mesec v času igre (od 4. 7. 2016 do vključno 31. 10. 2016) izžrebali Apple iPhone 6s v vesoljski sivi barvi s 64 GB zmogljivosti pomnilnika. iPhone ni vezan na omrežje niti s pogodbo. Izžrebanje izvede organizator igre. Dobitniki bodo obveščeni preko e-pošte. Dobitek bo izročen izključno samo dobitniku ali njegovemu zakonskemu zastopniku nepolnoletnih udeležencev. Menjava, osebni prevzem ali izplačilo v gotovini je izključeno.

Odgovornost
Z izročitvijo nagrade na dobitnika je organizator oproščen katere koli odgovornosti. Organizator ne ogovarja za pravne in/ali stvarne napake izdelka. Vsi podatki, ki jih navaja organizator, so brez jamstva.

Izključitev iz nagradne igre
Pri kršitvi teh pogojev udeležbe si pridržuje organizator pravico do izključitve oseb iz nagradne igre. Ravno tako bodo izključene osebe, ki uporabljajo nedovoljene pripomočke ali se kako drugače priskrbijo prednosti z manipulacijo. V takih primerih je mogoče tudi naknadno odvzeti dobitek ali zahtevati vrnitev dobitka. Kdor poda neresnične osebne podatke, bo izključen iz akcije. Klubi nagradnih iger ter avtomatizirane službe nimajo pravice do udeležbe.

Predčasni zaključek akcije
Organizator si pridržuje pravico do prekinitve ali končanja akcije ob katerem koli času brez predhodnega vnaprejšnjega naznanila in brez navedbe razlogov. To možnost bo ATS še zlasti tedaj uporabljal, kadar zaradi tehničnih razlogov (npr. virusi v računalniškem sistemu, manipulacija ali napake strojne ali programske opreme) ali iz pravnih razlogov ne mogoče pravilno izvesti nagrado igro. Če pride do takšnega zaključka zaradi vedenja enega od udeležencev, lahko organizator od njega zahteva nadomestilo za nastalo škodo. Zaradi zgoraj omenjenega primera predčasnega zaključka nagradne igre organizator ne postane v nobenem primeru zavezan k nadomestilu škode nasproti udeležencem.

Drugo
Pravna pot je izključena. Uporablja se lahko izključno samo pravo Zvezne republike Nemčije. Če so ali postanejo posamezne določbe neveljavne, ostane veljavnost ostalih pogojev za udeležbo od tega nedotaknjene. Te pogoje za udeležbo lahko ATS spremeni kadar koli brez posebnega obvestila.

Pritožbe
Pritožbe se obravnavajo samo, če so poslani v pisni obliki in ob navedbi akcije, ki je predmet diskusije pri pristojnem organu (probau-gewinnspiel@quick-mix.de).

nazaj

Weitere Produkte & Ideen von BAUHAUS

Seznam PROBAU

Vidimo se v naslednjem strokovnem centru BAUHAUS. Ekipa PROBAU vam želi veliko uspeha!
Tiskaj seznam