Briga za bolje prianjanje:
Važna je podloga

Gradite na dobroj podlozi...

... posve svejedno je li u zatvorenom ili na otvorenom, spoj podloge i naknadno dograđenog elementa mora „sjediti”. S podlogom za prianjanje, akrilnim temeljnim premazom ili emulzijom za prianjanje PROBAU iz vašeg specijaliziranog centra BAUHAUS odaberite najbolju bazu za sljedeći premaz.

Lépésről
1

Kvarcna podloga PROBAU može se premazivati i valjati, lako se obrađuje i brzo suši. Primjenjuje se kao sloj za prianjanje na glatkim podlogama koje ne upijaju (npr. na pločicama, starim keramičkim oblogama, glatko brušenom betonu itd.) te ispod pločica, masa za izravnavanje i u kombinaciji s kompozitnim brtvljenjem koje slijedi kod podova na otvorenom. Primjena na krutim drvenim podlogama u zatvorenom te na starim, jako prianjajućim, vodootpornim ostatcima ljepila za tapisone.

Lépésről
2

Akrilni temeljni premaz PROBAU primjenjuje se kao temeljni premaz kod površina koje jako upijaju za regulaciju sposobnosti upijanja. Prikladne su podloge žbuka, beton, zidovi i gipskartonske ploče. Ojačavaju se podloge koje se lagano truse. Za van i unutra.

Lépésről
3

Emulzija za prianjanje PROBAU jest visokokvalitetna disperzija umjetnih materijala koja ne sadrži otapala. Spremna je za primjenu i poboljšava vodonepropusno djelovanje morta. Kada se upotrijebi kao temeljni premaz, jako povećava sposobnost prianjanja i lijepljenja između podloge i morta. Emulzija za prianjanje prikladna je za radove u zatvorenom i na otvorenom.

Lépésről
4

Odstranjivač cementne koprene PROBAU bez problema uklanja mineralno cvjetanje (eflorescenciju) i oštećenja lužinama na zidovima i betonu. Osim toga mogu se lako ukloniti i male nečistoće.

Dobro je znati: kod podloga koje se jako truse ili koje nisu nosive valja potpuno ukloniti otpale dijelove jer sljedeći slojevi na tim podlogama neće dovoljno prianjati.

Gondolt mindenre?

Még szüksége van

  • gumene rukavice
  • lopatica
  • kist/široki gusti kist
  • kanta
  • spužva

Weitere Produkte & Ideen von BAUHAUS

PROBAU bevásárlólista

Találkozunk a legközelebbi BAUHAUS szakáruházban. Sok sikert kíván a PROBAU csapata!
Bevásárlólista nyomtatása