Gondoskodjon jobb tapadásról:
Hiszen az aljzaton múlik minden

Építsen jó alapra ...

... mindegy, hogy kül- vagy beltéren, az aljzat és a rákerülő felépítmény kapcsolatának "ülni" kell. A PROBAU Tapadóalapozóval, Mélyalapozóval vagy Tapadásnövelő emulzióval a BAUHAUS szakáruházból a legjobb alapot választja a rákövetkező rétegekhez.

Lépésről
1

A PROBAU Kvarcalap kenhető és hengerezhető, könnyen feldolgozható és gyorsan szárad. Használható tapadóhídként sima, nem nedvszívó aljzatokon (pl. csempén, régi kerámiaburkolaton, simára zsaluzott betonon), valamint csempe, kiegyenlítőmassza alatt és rákerülő kombinált szigeteléssel kapcsolatban kültéri padlóknál. Alkalmazható nem behajló faaljzatokon beltérben, valamint szőnyegek régi, szilárdan tapadó, vízálló ragasztómaradékán is.

Lépésről
2

A PROBAU Mélyalapozót erősen nedvszívó felületeken használjuk a szívóképesség szabályozására. Megfelelő aljzatok a vakolat, a beton, a falazat és a gipszkartonlap. Az enyhén porlódó aljzatokat megköti. Kül- és beltérre.

Lépésről
3

A PROBAU Tapadásnövelő emulzió kiváló minőségű, oldószermentes, műanyag diszperzió. Használatra kész termék, javítja a habarcs vízzáró hatását. Alapozóként használva erősen megnöveli a tapadó- és ragadóképességet az aljzat és a habarcs között. A tapadásnövelő emulzió kül- és beltéri munkákhoz alkalmas.

Lépésről
4

A PROBAU Cementfátyol-eltávolítóproblémamentesen megszünteti falazaton és betonon a kivirágzást és kilúgozódást. Ezenfelül kisebb szennyeződéseket könnyedén eltávolít.

Jó tudni: Erősen porlódó vagy nem hordképes aljzatokon teljesen el kell távolítani a laza részeket, mert a rákerülő rétegek erre az aljzatra csak elégtelenül tapadnak.

Gondolt mindenre?

Még szüksége van

  • gumikesztyű
  • spatulya
  • ecset/kenőkefe
  • vödör
  • szivacs

Weitere Produkte & Ideen von BAUHAUS

PROBAU bevásárlólista

Találkozunk a legközelebbi BAUHAUS szakáruházban. Sok sikert kíván a PROBAU csapata!
Bevásárlólista nyomtatása