PROBAU

Was möchten Sie tun?

Briga za bolje prianjanje:
Važna je podloga

Gradite na dobroj podlozi...

... posve svejedno je li u zatvorenom ili na otvorenom, spoj podloge i naknadno dograđenog elementa mora „sjediti”. S podlogom za prianjanje, akrilnim temeljnim premazom ili emulzijom za prianjanje PROBAU iz vašeg specijaliziranog centra BAUHAUS odaberite najbolju bazu za sljedeći premaz.


Ovako to ide:

Kvarcna podloga PROBAU može se premazivati i valjati, lako se obrađuje i brzo suši. Primjenjuje se kao sloj za prianjanje na glatkim podlogama koje ne upijaju (npr. na pločicama, starim keramičkim oblogama, glatko brušenom betonu itd.) te ispod pločica, masa za izravnavanje i u kombinaciji s kompozitnim brtvljenjem koje slijedi kod podova na otvorenom. Primjena na krutim drvenim podlogama u zatvorenom te na starim, jako prianjajućim, vodootpornim ostatcima ljepila za tapisone.

Akrilni temeljni premaz PROBAU primjenjuje se kao temeljni premaz kod površina koje jako upijaju za regulaciju sposobnosti upijanja. Prikladne su podloge žbuka, beton, zidovi i gipskartonske ploče. Ojačavaju se podloge koje se lagano truse. Za van i unutra.

Emulzija za prianjanje PROBAU jest visokokvalitetna disperzija umjetnih materijala koja ne sadrži otapala. Spremna je za primjenu i poboljšava vodonepropusno djelovanje morta. Kada se upotrijebi kao temeljni premaz, jako povećava sposobnost prianjanja i lijepljenja između podloge i morta. Emulzija za prianjanje prikladna je za radove u zatvorenom i na otvorenom.

Odstranjivač cementne koprene PROBAU bez problema uklanja mineralno cvjetanje (eflorescenciju) i oštećenja lužinama na zidovima i betonu. Osim toga mogu se lako ukloniti i male nečistoće.
 

Dobro je znati: kod podloga koje se jako truse ili koje nisu nosive valja potpuno ukloniti otpale dijelove jer sljedeći slojevi na tim podlogama neće dovoljno prianjati.

Sve što vam je potrebno:

  • gumene rukavice
  • lopatica
  • kist/široki gusti kist
  • kanta
  • spužva
Impresum | Izjava o zaštiti podataka